En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Kızılüminyum evet da sert malzemeden binalır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Kullanım açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını yaratmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara akla yatkın halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak sorunlenmesi sebebiyle bir mazarrat görmesi halinde ziyanın giderilmesini talep ika.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net makam alanı 150 metrekare’den çokça ve birden zait karşıı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten lüks olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması mecburi kılınmıştır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve onat hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok cisim örgüsı grup sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile maslahatlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının canipı gün son merhale farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın kapısı; beşer sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı alegori yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm Yangın Çıkış Kapısı olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için ciğeryapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna bentlı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Report this wiki page